Selecteer een pagina

KUNNEN WIJ BIJ U

DE SCHAKELAAR OMZETTEN?
About UsContact Us
DIENSTEN

Providing a Range of
Commercial & Residential Services

De product- en dienstverlening van GO Elektro omvat nog steeds de traditionele stappen van ontwerpen, realisatie en beheer. Waar wij de schakelaar hebben omgezet, is bij onze aanpak. Geen kastjes en geen muur. Gewoon direct contact, alerte en snelle dienstverlening die past bij deze moderne tijd en steeds alle gegevens en details up to date. Indien gewenst ook online en in ‘the cloud’. Op deze manier geven wij een nieuwe invulling aan het begrip flexibiliteit en dragen wij bij aan de productiviteit van uw organisatie.
9

Ontwerp

Hoe eerder we aan tafel zitten hoe beter. Ook hier is bij ons de schakelaar om. Een goede installatie en een goed advies is veel meer dan aanbesteden en kiezen voor de laagste prijs. Begrippen als betrouwbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid bepalen zijn mede bepalend voor uw zakelijke succes. En zo’n topprestatie begint al met een goede start. Immers: het succes van de sprong zit in de aanloop.
9

Realisatie

Bij de omschakeling van ontwerp naar realisatie zitten traditioneel nogal wat stappen. Ook hier zorgt onze nieuwe aanpak voor een omschakeling. Geen tussenlagen, directe aansturing en vooral aandacht voor detail. Per project stellen wij een eigen team van specialisten samen die samen met uw bouwteam het werk perfect opleveren. Samenwerking, coördinatie en vakmanschap; drie pijlers die een belangrijke bijdrage leveren aan uw eindelijke resultaat.
9

Beheer, service en onderhoud

Traditioneel is ‘beheer’ de Achilleshiel van veel klant-leveranciersrelaties. Met onderhoudscontracten, met gepland beheer en vooral met onze persoonlijke benadering. Voor Van Haagen Techniek is beheer een cruciale factor en als geen ander beseffen wij dat uw installaties een belangrijke bijdrage leveren aan uw product, omzet en resultaat. Stilstand is geen optie. En uw vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
9

Technische en veiligheidsonspectie

Go Elektro verzogt technische en veiligheidsinspecties van elektrotechnische installaties. Hiermee krijgt u de garantie dat u voldoet aan de wettelijke en verzekeringstechnische eisen en dat uw installaties veilig en duurzaam blijft functioneren.

DUURZAAMHEID

Rond het begrip duurzaamheid bestaan veel misverstanden. Vaak werd bijv. bij het ontwerp alleen gekeken naar de installatiekosten. De gebruikskosten, het rendement van de installatie en het planmatig onderhoud worden hier voor het gemak maar even buiten gehouden: “Dan lijkt het niet zo duur.”
Maar is dit wel een ‘duurzame’ oplossing voor uw bedrijf? Slim adviseren en het installeren van duurzame en energiebesparende technieken en producten kan uw bedrijf op termijn veel opleveren. Dat is onze definitie van duurzaamheid: Verstandig kiezen en verder kijken dan de gebruikelijk neus lang is. Alleen als het totale plaatje over bijv. 5 jaar bekend is voor aanschaf, gebruik en onderhoud, dan kunt u een goede afweging maken. Tussen people, planet èn profit!
Our Work

Our Recent Projects

Modern Fixture

  • Nulla quis lorem ut libero
  • Malesuada feugiat rutrum
  • Praesent sapien massa 
  • Nulla quis lorem ut libero
  • Malesuada feugiat rutrum

Vintage Chandelier 

  • Nulla quis lorem ut libero
  • Malesuada feugiat rutrum
  • Praesent sapien massa 
  • Nulla quis lorem ut libero
  • Malesuada feugiat rutrum
Testimonials
Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Fusce non arcu blandit magna efficitur gravida. Sed eleifend, diam sed molestie aliquet, justo ipsum semper lectus, sed efficitur.
John Smith

Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Fusce non arcu blandit magna efficitur gravida. Sed eleifend, diam sed molestie aliquet, justo ipsum semper lectus, sed efficitur.
Jenny Cane

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 29362

Phone

(346) 234-5675

Email

info@divielectric.com